Carfy

Care and relax for youWelkom op de website

 


Bij Beautysalon CARFY Sint-Oedenrode streven we ernaar om uw huid te laten stralen en u een ultieme huidverbetering en verzorging te bieden afgestemd op uw specifieke behoeften. 

Met onze uitgebreide diensten, waaronder gezichtsbehandelingen, radiofrequentie, microdermabrasie, ultrasound en mesotherapie, hebben we alles in huis om uw huid te laten stralen en er op zijn best uit te laten zien.

Er zal een grondige analyse van uw huid uitvoeren om uw specifieke behoeften te begrijpen en een behandeling op maat voor u te ontwerpen. Of u nu last heeft van acne, fijne lijntjes, pigmentatieproblemen of gewoon een algemene boost voor uw huid nodig heeft, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze gezichtsbehandelingen omvatten verschillende technieken en hoogwaardige producten om uw huid te voeden en te revitaliseren. Daarnaast bieden we geavanceerde behandelingen zoals radiofrequentie, microdermabrasie, ultrasound en mesotherapie. Deze behandelingen zijn ontworpen om diep in uw huid door te dringen en specifieke zorgen aan te pakken, zoals huidverslapping, rimpels, littekens en meer. Ze stimuleren de collageenproductie, verbeteren de textuur van uw huid en geven u een jeugdige uitstraling. Meer hierover vind u op de huisverbeteringstab.

Bij Beautysalon CARFY Sint-Oedenrode geloven we in het gebruik van hoogwaardige producten die speciaal zijn ontwikkeld om uw huid te voeden en te beschermen. We werken met gerenommeerde merken die bewezen resultaten leveren en die we zorgvuldig hebben geselecteerd om u de best mogelijke verzorging te bieden.

We nodigen u uit om een afspraak te maken bij Beautysalon Sint-Oedenrode en uzelf te trakteren op de ultieme huidverbetering en verzorging. Laat u begeleiden op uw reis naar een stralende huid en een zelfverzekerde uitstraling.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw huid kunnen transformeren!

Of ben jij toe aan echte ontspanning en gewoon even een fijn moment waarop jij eens in de watten gelegd wil worden? Of heb je last van bijvoorbeeld stress, pijnlijke spieren, cellulite, slappere huid, rimpelvorming, vlekjes, littekens, oedeem, acne, ziekte, eczeem of andere lichamelijke klachten? Of heb je last van oneffenheden, rimpels, vlekjes, droge huid of andere huidveranderingen? En ben jij dus op zoek naar een goede behandeling met echte resultaten?

Dan kan ik je helpen! 

Bij Carfy worden er verschillende behandelingen gegeven waaronder heerlijke massages die je lichaam tot rust doen komen, je lichaam weer op weg helpt bij het zelfherstellend vermogen, pijnverlichtend zijn of voor de huidverbetering. Tevens worden er voor de huidverbetering van verslapping, rimpels, onzuivere huid, vlekjes etc. ook andere behandelingen aangeboden zoals radiofrequentie, microdermabrassie, ultrasound, mesotherapie no needle en de skinscrubber.    Dit alles in de sfeervolle en zeer comfortabele praktijkruimte.


Klik voor meer informatie bovenaan op de gewenste behandelingen. Als je nog vragen hebt kijk dan even bij contact gegevens en stuur bij voorkeur een whatsapp met je vraag of gebruik het contact formulier dan neem ik zsm contact met je op.

IMG_1256
IMG_1256


Een ontspanningsmassage draagt bij aan een betere gezondheid van lichaam en geest en zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en je geest zich weer volledig tot rust gekomen voelt. 

Met massages kan je ervoor zorgen dat lichaam en geest weer één worden. Tijdens de massage worden spanningen gelokaliseerd en spieren losgemaakt waardoor afvalstoffen vrijkomen. Een goede massage zorgt er daarnaast ook voor dat je beter kan slapen en je lekkerder in je vel gaat zitten. Het lichaam heeft tenslotte een zelf herstellend vermogen wat door een massage geprikkeld wordt.

Ook als je geen sport beoefent of geen klachten en blessures hebt is een (regelmatige) massage zeker geen overbodige luxe maar een goede investering in de verzorging van het lichaam! Een frequentie van twee (preventieve) massages per maand is ideaal om het lichaam te onderhouden en klachten te helpen voorkomen. Als je je lichaam veel belast, bijvoorbeeld omdat je zwaar lichamelijk werk hebt, veel stress of veel sport, kan het verstandig zijn je vaker te laten masseren en de frequentie van massages aan te passen op de belasting. Ook voor het behandelen van cellulite en dus huidversteviging/body shaping kun je bij mij terecht.

Met de lipomassage/bindweefselmassage worden de zones met cellulite aangepakt en kunt u tot wel 30cm verliezen in 10 behandelingen! Bij cellulite bevinden er zich meer vetcellen in het onderhuids bindweefsel waardoor de doorstroom van vocht minder word en er bobbeltjes ontstaan, door die vetcellen in het onderhuids bindweefsel aan te pakken, opnieuw te verdelen en af te voeren met de massage word de huid weer strakker en verminderd de cellutite waardoor er centimeters kwijt zullen raken. De behandelingen kunnen het beste 1 tot 2 keer per week i.c.m. een goede levenstijl worden gedaan voor het beste resultaat. Denk hierbij aan het juiste gezonde eetpatroon en voldoende beweging. Deze massages worden regelmatig als gevoelig ervaren.

Lipomassage is een bindweefselmassage en dus géén afterlipomassage, deze verloopt anders maar is in de toekomst wel mogelijk bij mij omdat ik momenteel nog daarvoor in opleiding ben en oefen.

Ook voor de Manuele lymfedrainage kun je bij mij terecht. Dit is een massage waarbij er met specifieke handgrepen de eigen beweeglijkheid van het lymfvatensysteem geactiveerd en gestimuleerd word wat de afvoermogelijkheden van de lymfe doet vergroten. Hierdoor kan er meer lymfevocht worden afgevoerd. Daardoor word het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer aangewakkerd en gaan klachten zoals stress, hoofdpijn, vochtophopingen, ziekte, acne en eczeem verminderen. Deze massage werkt zeer ontspannend, ook wanneer er geen klachten zijn.


(Voor het tonen van alle pagina’s met verdere info klik dan links bovenin op de blokjes.) 

mn nl
welnessacedemie
ms p
rode kruiss
kio logo